OM

OM


KLINIK KISONDO ER STARTET AF ANDERS ELTON I 2018 MEN HANS KLINIKVIRKE ER GRUNDLAGT I 2011 UNDER NAVNET  GRYBERG CARE. NAVNET GRYBERG CARE VAR DOG IKKE FORTÆLLENDE NOK OM DE VIRKNINGER, BEHANDLINGER OG RETNING ANDERS GERNE VIL BÆRE SIN FORRETNING HEN.

ANDERS HAR REJST TIL MANGE STEDER I VERDEN FOR AT BEHANDLE OG UNDERVIS I BRUGEN AF ASIATISKE BEHANDLINGSMETODER. DERUDOVER KOMMER DER OGSÅ CASES FRA HELE VERDEN TIL HANS KLINIKKER FRA BL.A. BRASILIEN, SLOVAKIET, KOREA, NEW ZEALAND M.FL. ANDERS BEHANDLER OGSÅ DYR OG  PLANTER SAMT RENSER HUSE OG HJÆLPER MED TIDLIGERE LIV.UDDANNELSER:


  • LÆGE- OG FYSIOTERAPEUT EKSAMINERET SPORTSMASSØR
  • BARSBEHANDLER OG FACILISATOR
  • SPORTS AKU-, ZONE- OG SKADES-TERAPEUT

ANDERS ELTON

Grundlægger af KiSonDo 

SPECIELLE BEHANDLINGER


GENNEM EGEN LÆRING OG MANGE UDDANNELSER HAR ANDERS TILEGNET SIG MANGE KOMPETANCER DER HAR GIVET FLOTTE RESULTATER.


  • ARBEJDER MED ATLETER I VERDENSELITEN
  • COACHING: POST, UNDER OG PRE-KONKURRENCE, ARBEJDESLIV OG VIRKSOMHEDER
  • ANGST, AFHÆNGIGHED, VREDE
  • GENNEMGÅENDE DYBT KENDSKAB OG VIDEN OM KROPPEN OG DENS MØNSTRE
  • ANERKENDT AF FAGFOLK I IND- OG UDLAND


KISONDO - LAD FLODEN FLYDE


CV


2018 - ?


KLINIK KISONDO


BRØNDERSLEV ÅBNER NOVEMBER 2018.


2016 - ?


UNDERVISER I KOSONDO


KISONDO BLIVER EN UNDERVISNINGSFORM UDFRA B.A.S.E--KONCEPTET.


2013 - ?


B.A.S.E.-KONCEPTET


B.A.S.E.(BODY ATLETHIC SELFCONTROL ENERGY)BLIVER INDFØRT SOM UNDERVISNINGSFORM FOR BEHANDLERE OG VIDENSPARATE KURSISTER.


2010 - 2013


FYSISKE UDDANNELSER


KLINIK GRYBERG CARE ÅBNER EFTER ENDT UDDANNELSE BÅDE MASSØR, SPORTS-AKUPUNKTUR, -ZONETERAPEUT, -SKADESTERAPEUT SAMT BARS OG FACILLISATOR.


DET SKRIVER KUNDERNE:


EFTER 3 SMÅ BLODPROPPER I HØJRE HJERNEHALVDEL HVOR DET PRIMÆRT PÅVIRKEDE MIN TALE OG HØJRE ØJE KOM JEG EFTER 3 DAGE  NED I KLINIKKEN TIL BEHANDLING. EFTER 25 MIN KUNNE JEG TALE NORMALT OG MINE 'TICKS' VAR VÆK. TAK TIL ANDERS FOR HURTIG OG GOD HJÆLP I EN SVÆR SITUATION.

PM


EFTER 32 ÅR MED STÆRKE SMERTER I RYG OG BEN HVOR LÆGERNE HAR MEDDELT AT DE IKKE KAN GØRE MERE FOR MIG, HAR  JEG NU OPLEVET DAGE(FLERE OG FLERE I TRÆK) HVOR JEG SLET INGEN SMERTER HAR. JEG HAR FÅET AKUPUNKTUR, ZONETERAPI OG BRUGT LIFEWAVE-PLASTRENE. TAK TIL ANDERS FOR IKKE AT OPGIVE HÅBET OM ET BEDRE LIV FOR MIG.

JT


JEG VED IKKE HVOR MANGE GANGE JEG SKAL/KAN SIGE TAK FOR DIN HJÆLP. EFTER 7 ÅR I HELVEDE MED ANGST FOR TRANSPORTMIDLER, FLYVE, FÆRGER OG FOLKEMÆNGDER HAR DU PÅ KUN 6 MÅNEDER OG PÅ MÆRKELIGVIS ÆNDRET EN MASSE TING I MIT MINDSET SÅ FOR FØRSTE GANG I 6 ÅR HAR JEG KUNNET HOLDE SOMMERFERIE MED MIN FAMILIE UDEN TVANGS-TANKER &-HANDLINGER. TIUSINDE TAK FOR MIN NYE LIV.

TS


JEG HAR GENNEM LÆNGERE TIL GÅET MED HOVEDPIN OG MIGRÆNE. EFTER 2 BEHANDLINGER MED AKUPUNKTUR OG ZONETERAPI ER JEG NU FRI FOR FLERE SMERTER.

P


HEJ ANDERS - JEG TAKKER DIG AF HELE MIT  ER VÅGNET HVER MORGEN LIGE SIDEN OG HAR HAFT DET SUPER SKØNT - WOW!! JEG KAN TRÆKKE VEJRET HELT NED I LUNGESPIDSERNE, ER SUPER STÆRK I MINE MUSKLER, HAR FÅET MIN FYSISKE UDHOLDENHED RETUR, ER SLET IKKE SVIMMEL OG OPSPÆNDT MERE, SOVER FANTASTISK OG HAR BARE EN DEJLIG RO I HJERTE OG MAVE OG FØLER MIG FRISKERE END NOGENSINDE. MIT KAFFEFIX OM MORGENEN KAN JEG UNDVÆRE OG JEG VÅGNER TIDLIG OG ER FRISK. MIN TOLERANCE OVERFOR MINE 'ALLERGIER' ER SLÅET GEVALDIGT NED OG MINE ÅBNE LÆSIONER/SÅR I SLIMHINDERNE ER LANGSOMT OG STØDT GÅET I SIG SELV HENOVER DAGENE I DENNE UGE. DIN HJÆLP VAR VIRKELIG TILTRÆNGT, FOR JEG KUNNE IKKE MERE, MEN HOLD DA FAST HVOR HAR DET HJULPET!!! TAK - DU HAR GIVET MIG HÅBET OG TROEN PÅ EN GOD OG LYS FREMTID TILBAGE 🙏 FOR EN UGE SIDEN TROEDE JEG MINDRE OG MINDRE PÅ JEG NOGENSINDE KUNNE FÅ DET BEDRE IGEN. SELVOM JEG ER PÅ VEJ NU, SÅ SKAL JEG ARBEJDE PÅ AT FÅ DET BEDRE OG BEDRE OG DERFOR, SÅ SKAL JEG BEHANDLES AF DIG IGEN.

DBH S.