BEHANDLINGER

HJERNEHINDESCANNING

HER KAN DU SE HVORDAN ANDERS BEHANDLER OG UNDERVISER I EN HJERNEHINDESCANNING. DENNE METODE BRUGES OFTE VED PISKESMELD, BLODPROPPER I HJERNEN OG MIGRÆNE M.FL.

BEHANDLINGER          (SE PRISER I BUNDEN)


HERUNDER KAN DU LÆSE HVILKE FORMER OG CASES VI BRUGER I BEHANDLINGERNE OG DE SAMMMENSÆTTES EFTER DINE UDFORDRINGER OG BEHOV. DET ER IKKE ALTID AT DIN BEHANDLING ER DEN SAMME SOM ANDRE MED LIGENDE UDFORDRINGER DER KAN VÆRE:

- SMERTER I RYG, MUSKLER OG LED

- SPORTSKADER OG TRÆNINGSUDFORDRINGER

- MYOSER OG SPÆNDINGER, HOVEDPINE, TINNUTUS OG MIGRÆNE

- FLYSKRÆK, ANGST, TVANGSTANKER OG VREDE

- FORSTOPPELSE, DÅRLIG FORDØJELSE OG LAVER KOSTPLANER

- ØGER LIVSKVALITETEN

- MINDSET, MÅLSÆTNING OG MINDFULLNESS

BARS

ER EN BEHANDLINGSFORM HVOR 32 PUNKTER PÅ HOVEDET GIVER FORLØSNINGER I ARSPEKTERNE SÅSOM EGEN OPFATTELSE AF KROPPEN, ØKONOMISKE BLOKERINGER OG FORPLANTNINGS-MULIGHEDER.

HEALING

BRUGES STORT SET I ALLE BEHANDLINGER, ENTEN DIREKTE ELLER SUB SOM EN 'ENERIGI' DER RESNSER BLOKERINGER VÆK OG TILDELER NYE GODE ENERGIER.

MASSAGE/HOTSTONE

EN HJØRNESTEN I MANGE AF BEHANDLINGERNE ER MASSAGE, ENTER FULDKROPS ELLER KONKRET: RYG, LÆND, BEN, SKULDER/NAKKE. DET KAN ENTEN VÆRE MED HÆNDER, KOPPER(CUPPING), HESKIERS TOOL(GOSHA) ELLER HOT STONE(VARME STEN) 

 

GATEWAY/CONTROL

SOM DE FLESTE OPLEVER ER NEGATIVE ENERGIER SVÆRRE AT KOMME AF MED HVIS DE IKKE BLIVER BEHANDLET KORREKT. GATEWAY ER EN MÅDE AT SLIPPE DISSE NEGATIVE TING I KROPPEN, OG CONTROL AT KUNNE LUKKE AF SÅ DE IKKE KOMMER IGEN ELLER HAVE KONTROL MED DEM NÅR DE PÅVIRKER.

AKU-PRESSUR/PUNKTUR

FOR AT KUNNE LAVE EN GOD ÅRSAGSBEHANDLING ER DET VIGTIGT AT SYMPTOMERNE ER SÅ GODT SOM VÆK. HER KAN AKU BÅDE MED TRYK, NÅLE, PLASTRE, MAGNETER OG VT HJÆLPE. MEN TEKNIKKERNE BRUGES OGSÅ SOM FOREBYGGENDE OG ÅRSAGSBEHANDLENDE.

 

ZONETERAPI


GEMMEN TRYKPUNKTER PÅ SPECIELT FØDDER OG HÆNDER KAN DER FORLØSES SPÆNDINGER, FORBEDRE FØRDEJELSEN, AFHJÆLPE HOVEDPINE/MIGRÆNE OG TESTE HVORDAN ORGANERNE IKROPPEN HAR DET.

COACHING


EN AF VORES BEHANDLINGSMETODER ER COACHING ELLER HEALINGSGUIDENING. HER TAGES DER UDGANGSPUNKT GEMMEN SAMTALE I MIJLØ, TRAUMER, VÆREMÅDER OG TIDLIGERE LIV HVILKE UDFORDRINGER DER SKAL HÅNDTERES.

PSYKOSOMATISK TERAPI 

GENNEM TESTS, SAMTALE OG BEHANDLINGER ARBEJDES DER MED AT DEN ENKELTE FORSTÅR HVILKE VIRKNINGER DÅRLIGE ELLER GODE VANER/HANDLEMØNSTRE HAR PÅ KROPPEN OG SINDET.

SPORTSSKADER


VI HAR STORT ERFARING INDENFOR SPOTSSKADER, BÅDE RÅDGIVNING FØR SKADEN, VED/UNDER SKADEN, EFTER (RESTIUTION) OG TILBAGE TIL SAMME NIVEAU.

HVILKE TYPE BEHANDLING SKAL DU VÆLGE?


Har du akutte smerter er 25 min oftes nok til at smertelindre. Der skal dog forventes flere opfølgende behandlinger.

 

 

Pris for 25 min fra Kr. 550.-Har du gået med ubehag eller smerter gennem længere tid skal du booke en 50 min tid så vi kan komme i dybden med symptom og årsag.

 

Pris for 50 min Kr. 950.-Har du uforklarlige udfordringer med krop og sind kan vi godt afhjælpe de ting der lægger til grund for dette. Forvent flere behandlinger af 50 min.

 

Pris for 50 min Kr. 950.-


DYBERE FOKLARINGER PÅ BEHANDLINGER

Energiterapi


Med Energiterapi tilbydes mange forskellige behandlingstyper i en behandlings-session eks: Har du skulderproblemer kan dette skyldes problemer i tarmene eller milten. Her kunne zoneterapi, akupunktur og BARS være en samlet behandlingsform på en og samme behandlingstid.

Dette betyder også at ved et længere behandlingsforløb er de enkelte behandlinger ikke ens da kroppe måske har brug for en anden indgangsvinkel og dermed en anden behandling.

Energiterapi vil være indlagt i de fleste behandlinger dog ikke direkte under massage.

Energiterapien kan være meget kraftfuld og flytte mange grænser, både kropsligt men også psykisk. Derfor skal man ikke foretage sig større ting efter behandlingen såsom at dykke ned på 30 m. eller springe i faldskærm lige bagefter. Derudover kan kroppen have brug for ekstra væske og energi, så en juice i tasken eller lidt energidrik er godt.


Sportszoneterapi


Med Sportszoneterapi kan vi afhjælpe mange former for udfordringer i kroppen. Kroppen er afspejlet i både øret, hænder og fødderne.

Som et eksempel kan der være smerter i skulderen og her kan vi ved at trykke ved lilletåen og området herom. Derved får vi muskulaturer og nerver til at slappe af. Der kan også bruges akupunktur i disse områder og her skal du kigge mere under sportsakupunktur.


Sportakupunktur


Med Sportakupunktur kan vi med akupunktur-nåle, -magneter eller *korn* lindre, udrense og afspænde muskler i kroppen. Kroppen er afspejlet i både øret, hænder og fødderne hvor vi kan sætte nålene og i øret sætte mini-nåle, *korn* eller magneter.

Som oftes skal/kan nålene sidde i ca. 20-30 min og mini-nåle, *korn* og magneter kan/skal sidde i flere dage. Som et eksempel skulle være smerter i hoften kan vi sætte en nåle ved fod-roden og en magnet i toppen af øret for få muskulaturer og nerver til at slappe af. Der kan også bruges akupresur i disse områder og her skal du kigge mere under akupressur.


Sportsskadeterapi


Som Sportsskadeterapeut giver vi råd og vejledning i behandling af sportsskader og andre skader.

Vi arbejder meget med årsagsbehandling og efterbehandling. Det betyder at vi komme til bunds i hvorfor der ikke er ske bedrig ved evt. andre behandlere/behandlingsteder og hvilke fejl der evt. er begået.

Der bliver også langt en plan fremadrettet mod genoptræning/genoptagelse af sportsaktiviteter/alm. motion/funktion. Vi har i klinikken hjulpet rigtig mange der er blevet opgivet at det etablerede system fordi der ikke er set en sammenhæng mellem eks: knæproblemer, mavesmerter og en gammel hjernerystelse.


LifeWave


LifeWave er en ny type behandlingsform der grundlæggende bruger

asiatisk akupressur, naturmedicin og meridianbaner.

LifeWave-produkterner er 'et emne/plaster' der påsættes tøjet eller huden i behandlingsområdet eller merdianpunkterne og efter kort tid 30-60 sek. kan en effekt mærkes.

Behandlingerne med LifeWave er ikke er erstatning for etablerede læge/behandlingssystem men et godt alternativ. Produkterne kan købes på WWW.LIFEWAVE.COM/GRYBERGCARE

Her kan du se effekten efter kort tids brug.

Øverest kraftige smerter i nakke og ryg.

Nederest hvorledes musklerne er afslappede og næsten smertefri.


BARS – Access Consciousness


BARS er en behagelige form for energi/bevistheds-behandling hvor 32 punkter på hovedet stimulere ved let eller ingen berøring.

BARS giver dig mulighed for ved hjælp af energierne at slette dårlige mønstre, behandle følelser og overbevisninger der begrænser dig i din livsførelse.

BARS hjælper med til at kunne lave ændringer i alle aspekter af dit liv.

Med BARS bliver du mere nærværende.

BARS giver mulighed for at slippe gamle adfærdsmønstre, overbevisninger og meninger om andre individer og problemstillinger, som du har haft med dig fra barndommen eller fra tidligere.

Med BARS-behandlinger kan du åbne dig op for at finde det du virkelig ønsker dig af livet, f.eks. kærlighed, et godt forhold til din egen krop, rigdom, selvtillid, selvværd, succes, anerkendelse og et sundt helbred.

BARS-behandlingerne tager normalt 60 min. for de første behandlinger, dog på længere sigt kan tiden udvides eller nedsættes afhængig af problemstillingerne.

Du kan læse mere om BARS: www.accessconsciousness.com/


Priser (post nr.)


Helkropsmassage/fullbody 80 min, efter aftale 2000 Kr. 1100,00


Behandling Anders 50 min 2000 Kr. 950,00

Behandling Anders 25 min 2000 Kr. 550,00


Massage Anders 25 min 2000 Kr. 400,00

Massage Anders 50 min 2000 Kr. 700,00


Behandling Anders 50 min 9700 Kr. 950,00

Behandling Anders 25 min 9700 Kr. 550,00


Massage Anders 25 min 9700 Kr. 400,00

Massage Anders 50 min 9700 Kr. 700,00


Klippekort:

Anders Klippekort 10 timerKr. 8000,00 Køb

Anders Klippekort 5 timerKr. 5000,00 Køb


Gavekort:

Gavekort 50 minKr. 950,00 Køb

Gavekort 80 minKr. 1100,00 Køb