OM

KISONDO -VEJEN TIL UNIVERSEL ENERGI

OM

 

KLINIK KISONDO ER STARTET AF ANDERS ELTON I 2018 MEN HANS KLINIKVIRKE ER GRUNDLAGT I 2011 UNDER NAVNET GRYBERG CARE. NAVNET GRYBERG CARE VAR DOG IKKE FORTÆLLENDE NOK OM DE VIRKNINGER, BEHANDLINGER OG RETNING ANDERS GERNE VIL BÆRE SIN FORRETNING HEN.

ANDERS HAR REJST TIL MANGE STEDER I VERDEN FOR AT BEHANDLE OG UNDERVIS I BRUGEN AF ASIATISKE BEHANDLINGSMETODER. DERUDOVER KOMMER DER OGSÅ CASES FRA HELE VERDEN TIL HANS KLINIKKER FRA BL.A. BRASILIEN, SLOVAKIET, KOREA, NEW ZEALAND M.FL. ANDERS BEHANDLER OGSÅ DYR OG PLANTER SAMT RENSER HUSE OG HJÆLPER MED TIDLIGERE LIV.

 

 

UDDANNELSER:

 

  • LÆGE- OG FYSIOTERAPEUT EKSAMINERET SPORTSMASSØR
  • BARSBEHANDLER OG FACILISATOR
  • SPORTS AKU-, ZONE- OG SKADES-TERAPEUT

ANDERS ELTON

Grundlægger af KiSonDo

 

KISONDO - LAD FLODEN FLYDE

  • ARBEJDER MED ATLETER I VERDENSELITEN
  • COACHING: POST, UNDER OG PRE-KONKURRENCE, ARBEJDESLIV OG VIRKSOMHEDER
  • ANGST, AFHÆNGIGHED, VREDE
  • GENNEMGÅENDE DYBT KENDSKAB OG VIDEN OM KROPPEN OG DENS MØNSTRE
  • ANERKENDT AF FAGFOLK I IND- OG UDLAND

SPECIELLE BEHANDLINGER

 

GENNEM EGEN LÆRING OG MANGE UDDANNELSER HAR ANDERS TILEGNET SIG MANGE KOMPETANCER DER HAR GIVET FLOTTE RESULTATER.

 

 

CV

 

2018 - ?

 

KLINIK KISONDO

 

BRØNDERSLEV ÅBNER NOVEMBER 2018.

 

2016 - ?

 

UNDERVISER I KOSONDO

 

KISONDO BLIVER EN UNDERVISNINGSFORM UDFRA B.A.S.E--KONCEPTET.

 

2013 - ?

 

B.A.S.E.-KONCEPTET

 

B.A.S.E.(BODY ATLETHIC SELFCONTROL ENERGY)BLIVER INDFØRT SOM UNDERVISNINGSFORM FOR BEHANDLERE OG VIDENSPARATE KURSISTER.

 

2010 - 2013

 

FYSISKE UDDANNELSER

 

KLINIK GRYBERG CARE ÅBNER EFTER ENDT UDDANNELSE BÅDE MASSØR, SPORTS-AKUPUNKTUR, -ZONETERAPEUT, -SKADESTERAPEUT SAMT BARS OG FACILLISATOR.

 

DET SKRIVER KUNDERNE:

 

EFTER 3 SMÅ BLODPROPPER I HØJRE HJERNEHALVDEL HVOR DET PRIMÆRT PÅVIRKEDE MIN TALE OG HØJRE ØJE KOM JEG EFTER 3 DAGE NED I KLINIKKEN TIL BEHANDLING. EFTER 25 MIN KUNNE JEG TALE NORMALT OG MINE 'TICKS' VAR VÆK. TAK TIL ANDERS FOR HURTIG OG GOD HJÆLP I EN SVÆR SITUATION.

PM

 

EFTER 32 ÅR MED STÆRKE SMERTER I RYG OG BEN HVOR LÆGERNE HAR MEDDELT AT DE IKKE KAN GØRE MERE FOR MIG, HAR JEG NU OPLEVET DAGE(FLERE OG FLERE I TRÆK) HVOR JEG SLET INGEN SMERTER HAR. JEG HAR FÅET AKUPUNKTUR, ZONETERAPI OG BRUGT LIFEWAVE-PLASTRENE. TAK TIL ANDERS FOR IKKE AT OPGIVE HÅBET OM ET BEDRE LIV FOR MIG.

JT

 

JEG VED IKKE HVOR MANGE GANGE JEG SKAL/KAN SIGE TAK FOR DIN HJÆLP. EFTER 7 ÅR I HELVEDE MED ANGST FOR TRANSPORTMIDLER, FLYVE, FÆRGER OG FOLKEMÆNGDER HAR DU PÅ KUN 6 MÅNEDER OG PÅ MÆRKELIGVIS ÆNDRET EN MASSE TING I MIT MINDSET SÅ FOR FØRSTE GANG I 6 ÅR HAR JEG KUNNET HOLDE SOMMERFERIE MED MIN FAMILIE UDEN TVANGS-TANKER &-HANDLINGER. TIUSINDE TAK FOR MIN NYE LIV.

TS

 

JEG HAR GENNEM LÆNGERE TIL GÅET MED HOVEDPIN OG MIGRÆNE. EFTER 2 BEHANDLINGER MED AKUPUNKTUR OG ZONETERAPI ER JEG NU FRI FOR FLERE SMERTER.

P

ADRESSE

FREDERIKSBERG: SØNDRE FASANVEJ 14, 2000 F.

BRØNDERSLEV: VESTERGADE 31, 9700 BRØNDERSLEV

TLF: +45 22295524 EMAIL: INFO@KISONDO.DK

MOBILEPAY: 22295524 ELLER 28855